• Burgemeester Roelenweg 26 8021EW Zwolle
  • 088 304 04 80
  • info@sosv.nl

Cursus (juridisch) rapporteren

Wanneer je werkzaam bent in de handhaving binnen de sociale zekerheid, kan het voorkomen dat je (juridisch) moet rapporteren over (fraude) onderzoeken. Werk efficiënt en maak het jezelf makkelijk door een goede basis te leggen voor het maken van rapportages vanuit een bestuursrechtelijk perspectief. Krijg daarbij meer kennis over de algemene beginselen van behoorlijk bestuur binnen het bestuursrecht.

Na afloop van deze module kun je een rapportage opstellen die duidelijk en volledig is. Tevens ben je in staat om een rapport te schrijven op basis waarvan een uitvoeringsorgaan een beslissing kan nemen over de (rechtmatigheid van de toe te kennen) uitkering. Daarbij kun je tevens de algemene beginselen van behoorlijk bestuur toelichten en op de juiste wijze toepassen.

Soms zijn er zijn vragen die zo specifiek zijn, dat maatwerk het best passend is.

We plannen graag een cursus in overleg met jou!

SOSV heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van cursussen op het terrein van Sociale Zekerheid en het Sociaal Domein. We zijn groot geworden in het leveren van maatwerk, dus bel, mail of app met Richard Lemmens via 06-51191368 of rlemmens@sosv.nl. Hij komt graag naar je toe om de mogelijkheden te bespreken.